Tankstation van den Belt Akkrum omgekleurd naar Argos

Het tankstation aan de Spikerboor in Akkrum gaat voortaan door het leven als Argos-locatie. Tot voor kort stond er nog Van den Belt op de luifel. 
De nieuwe vestiging in Akkrum maakte voorheen deel uit van het netwerk van de Friese onderneming Van den Belt. In 2018 werd er overeenstemming bereikt tussen Van den Belt en VARO Energy Retail over de overname van 32 tankstations. De omkleuring van deze stations is ondertussen in volle gang. Naast VARO Energy zetten ook GP Groot en Van Kessel Olie in op het Argos-merk.

Argos is een Nederlands tankstationmerk, dat onderdeel is van VARO. Het netwerk bestaat zowel uit bemande als onbemande locaties, verspreid over heel Nederland. De uitbreiding van het netwerk van Argos-locaties sluit aan bij de groeistrategie van VARO binnen de Nederlandse retailmarkt.

Overnames en uitbreiding
VARO Energy is sinds 2015 actief in Nederland. De brandstofleverancier nam in 2018 32 tankstations over van de Friese tankstation-onderneming Van den Belt en gaf destijds al aan dat de focus – naast de distributie van brandstoffen – vooral komt te liggen op het uitbreiden van het Argos-merk. Vorig jaar werd bekend dat ook negentien locaties van SMD Beheer, een vennootschap binnen de Calpam-groep, werden overgenomen.

Bron Tankpro.nl

Argos Argos