Nieuwe Lichtlopengroep voor beginners

Op woensdagochtend 9 oktober start er in Akkrum een nieuwe hardloopgroep onder de vlag van Hardloopvereniging Lichtlopen. Zou je graag (weer) willen beginnen met hardlopen, dan is deze Start to runcursus iets voor jou. Onder begeleiding van een professionele trainer leer je op een verantwoorde manier hardlopen. De cursus duurt zes weken en in de zevende week ben je klaar voor de Start to Finish loop: ongeveer 25 minuten aan een stuk hardlopen. En het leukste is: je doet het niet alleen! Samen met jouw groep, die alleen uit (weer) beginnende lopers bestaat, zet je die stap.

Blessurevrij hardlopen

Bij HV Lichtlopen vinden we het aanleren van een goede looptechniek heel belangrijk. Het helpt je om op een minder belastende manier hard te lopen. Dit verkleint de kans op blessures. Daarnaast werken we aan kracht en coördinatie en geven we je handige informatie over hardloopkleding en sportvoeding. Eén keer in de week, op woensdagochtend om 9.30 uur, is er een groepstraining in het parkje achter Coopersburg. Voor de rest van de week krijg je een schema.

Meer gevorderde lopers

Loop je al wat langer en lijkt het je leuk om in een groep te trainen of wil je graag meer progressie maken, kom dan naar onze training op de maandagavond. Samen met een gezellige, gemotiveerde groep lopers werk je aan je eigen loopdoel, of dat nu het uitlopen van een 10 km is, of het toewerken naar een halve marathon. Naast de wekelijkse training, kun je ook bij deze groep een op jouw doel gericht schema voor de rest van de week krijgen.

Meer informatie en aanmelding

Voor meer informatie en aanmelden, kijk op www.hardlopenakkrum.nl of neem contact op met Jolanda de Vries (jolanda@lichtlopen.nl).

5C4D37DA-FDF8-434D-88ED-CE27CD7FFE3E 5C4D37DA-FDF8-434D-88ED-CE27CD7FFE3E