Sponsorloop obs Akkrum voor KiKa

De leerlingen van obs Akkrum hebben op donderdag 4 juli meegedaan aan een sponsorloop voor KiKa. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Dit goede doel was door de leerlingenraad van de school bedacht en de leerlingen zijn heel fanatiek op zoek gegaan naar sponsoren.
 
Op het sportveld bij de school werd donderdagmiddag gehold en de leerlingen hebben enorm hun best gedaan om zoveel mogelijk rondjes af te leggen. Ze werden daarbij aangemoedigd door vaders en moeders, opa’s en oma’s en andere belangstellenden. Veel leerlingen waren pas tevreden toen zij het maximale aantal van twintig ronden bereikt hadden.
 
De komende dagen zullen de leerlingen bij hun sponsoren langs gaan om de sponsorbedragen op te halen. Op vrijdag 12 juli maken ze bekend hoeveel geld er voor KiKa opgehaald is. Gezien de bedragen die van tevoren op de sponsorkaarten ingevuld waren, verwachten ze een heel mooie opbrengst. Alle inwoners van Akkrum en Nes die leerlingen van obs Akkrum gesponsord hebben worden hartelijk bedankt!

Sponsorloop-1 Sponsorloop-1
Sponsorloop-2 Sponsorloop-2
Sponsorloop-3 Sponsorloop-3
Sponsorloop-4 Sponsorloop-4