Zwembadles voor de jeugd bij de Akkrumer Watersport Vereniging Eendracht (AWS), KWV Frisia Grou en KWS Sneek

Ingevoerd op 01-03-2019

Wennen aan de Optimist, te water met je zeilpak en zwemvest aan en omslaan met de optimist tijdens de zwembadles. Noteer zaterdagmiddag 6 april a.s van 14:00 tot 16:00 uur alvast in je agenda! Het is in zwembad ‘It Rak’ in Sneek.

We beginnen in het zwembad en leren dat het niet eng, maar juist heel leuk, is om met je boot om te slaan. Ervaar hoe het is om in het vertrouwde zwembadwater gekleed in zeilpak en zwemvest in het water te zijn. We doen diverse oefeningen met echte optimisten en optimistenzeilen, zoals omslaan, onder het zeil door zwemmen etc. Uiteraard is er tijd over om lekker vrij te zwemmen na afloop. Ouders kunnen vanaf het balkon of terras (met bar) alle verrichtingen van hun kind aanschouwen.

Deze middag wordt mede verzorgd door de CIOS Watersport studenten. We vragen hiervoor een eigen bijdrage van €10,-. Geef je op via een mail naar jeugd@awseendracht.nl (mailto:jeugd@awseendracht.nl) (naam, leeftijd en telefoonnummer)
De beste manier om goed voorbereid het nieuwe vaarseizoen te beginnen!

Zie ook: HIER (http://www.awseendracht.nl/evenementen-jeugd/) voor meer activiteiten die de AWS aan de jeugd aanbiedt! NIEUW dit jaar zijn de diverse pakketten, lees hier alles over op de website!!

Zwembadles-voor-de-jeugd-bij-de-Akkrumer-Watersport-Vereniging-Eendracht- Zwembadles-voor-de-jeugd-bij-de-Akkrumer-Watersport-Vereniging-Eendracht-