Prachtig concert van jubilerende Muziekvereniging "Harmonie" Akkrum

Ingevoerd op 06-12-2018

Zaterdag 1 december vierde Muziekvereniging “Harmonie” Akkrum haar 110-jarig jubileum met een veelzijdig concert voor een uitverkochte zaal. Naast een aantal uitstekend uitgevoerde werken van het Fanfare-orkest, werd een deel van het programma verzorgd door de veelzijdige artiest Gerrit Breteler en pianist Peter van der Zwaag. Bij een aantal nummers werden Gerrit en Peter begeleid door een koper-ensemble, de saxofoon-sectie en het gehele Fanfare-orkest. Zeer bijzonder waren de uitvoeringen van solisten Yannick Blaakmeer, Marlies Anker en air-drummer Mats ter Hart. Het publiek kon ook veel waardering opbrengen voor de vrolijke noten die de jeugd van het Mix-orkest en het Opstap-orkest op hun Kazoo’s bliezen.

Het jubileum-jaar wordt afgesloten met de begeleiding van de Kerstnachtdienst door het Fanfare-orkest en op 31 dec gaan de leden van de Muziekvereniging in Akkrum en Nes langs de deuren om oliebollen, gebakken door Echte Bakker Boonstra, te verkopen.

 

Meer foto’s van het concert zijn te vinden op de website: www.harmonieakkrum.nl (https://www.harmonieakkrum.nl/over-ons/fotoalbums/)

Prachtig-concert-van-jubilerende-Muziekvereniging-'Harmonie'-Akkrum Prachtig-concert-van-jubilerende-Muziekvereniging-'Harmonie'-Akkrum