Muziekvereniging ‘Harmonie’ Akkrum ontvangt bijdrage Rabobank Coöperatiefonds

Ingevoerd op 05-11-2018

Muziekvereniging ‘Harmonie’ Akkrum heeft een bijdrage gekregen van 7500 euro vanuit het Coöperatiefonds van Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland. Dit bedrag is bedoeld voor de aanschaf van nieuwe instrumenten. 

Aan de basis van een Fanfare waar met plezier muziek gemaakt wordt ligt een instrumentarium wat in een goede staat verkeert. Regelmatig moet hierin geïnvesteerd worden en dankzij het Rabobank Coöperatiefonds konden 2 nieuwe euphoniums aangeschaft worden. ‘Dankzij de steun van de Rabobank kunnen we een mooie boost geven aan ons instrumentarium’, aldus Dennis Gijsman. 

Het Coöperatiefonds van Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland is er voor lokale maatschappelijke initiatieven die de leefbaarheid in de omgeving vergroten. Leden van de ledenraad van de bank beslissen over de aanvragen. Het coöperatiefonds wordt gevormd vanuit het coöperatief dividend van de bank: een vorm van dividend uitkering waarmee een deel van de nettowinst van de bank ter beschikking wordt gesteld aan veelal maatschappelijke doelen. 

Muziekvereniging-‘Harmonie’-Akkrum-ontvangt-bijdrage-Rabobank-Coöperatiefonds Muziekvereniging-‘Harmonie’-Akkrum-ontvangt-bijdrage-Rabobank-Coöperatiefonds